Η εταιρεία

Αγαπητέ φίλε και συνεργάτη,

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και του internet και με την υποχρέωση και την αγάπη σ’ αυτήν έχουμε την ανάγκη να σας δώσουμε τα στοιχεία και την αναφορά μας για την εταιρείαΚΟΚΟΡΑΣ” .

Εδώ και 40 χρόνια έχει ασχοληθεί με πολύ μεράκι για τις εκδηλώσεις της αποκριάς και την κατασκευή των αποκριάτικων ειδών όπως στολές, μάσκες, καπέλα, περούκες, σερπαντίνες, κομφετί, διακοσμητικά, αξεσουάρ, και άλλα αντικείμενα για τις μεταμφιέσεις του καρναβαλιού. Η ανάγκη της αγοράς μας έπεισε να δημιουργήσουμε και άλλα τμήματα με ρούχα και αξεσουάρ για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, των εθνικών εορτών όπως παραδοσιακές στολές τσολιά και Αμαλία.

Ακόμη διαμορφώσαμε ένα χώρο κατασκευής για ρούχα μπαλέτου για σχολές χορού και θεατρικές παραστάσεις.

Η εταιρεία μας “ΚΟΚΟΡΑΣ” για την κατασκευή των παραπάνω ειδών χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο χώρο 6000 τ.μ. με τμήματα παραγωγής , αποθήκευσης , σχεδίασης ,λογιστηρίου και έκθεσης στο Ωραιόκαστρο. Για την παραγωγή των παραπάνω έχουμε εξοπλιστεί με σύγχρονα μηχανήματα και με ένα έμπειρο και τέλεια εξειδικευμένο προσωπικό, μοντελίστ , σχεδιαστές , μακιγιέρ, στυλίστες, και ειδικοί τεχνίτες για εξειδικευμένες μηχανές. Στο χώρο μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουμε οργανώσει ένα δίκτυο πωλήσεων, διανομών και παραδόσεων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό.

Επισκεφτείτε το νέο μας e-shop https://kokoracostumeshop.gr/